Välkommen till
Kommunstyrelseseminarium 25 april 2018

 

Inbjudan och hållpunkter hittar du HÄR eller i högerspalten.

Under förmiddagen samlas deltagare från Umeåregionen för en förmiddag om digitalisering och att leda digital transformation. Vad är egentligen ”Digitalisering” och hur kan jag som beslutsfattare påverka utvecklingen?

Eftermiddagen den 25 april är gemensam för Skellefteregionen och Umeåregionen

Kommunstyrelseledamöter och kommunchefer i båda regionerna bjuds in till lunch och gemensamt seminarium om infrastrukturstråk i norra Sverige.

Hur ser kartbilden ut när det gäller infrastrukturstråk i Umeåregionen och Skellefteregionen? Aktörerna är många, men vem gör vad? Bland annat presenteras de viktigaste resultaten från ”Norrbotniabanans noder”, ”E12-atlantica” och ”Midway alignment”. Vi kommer också belysa E4an, Åsbergstunneln och Silvervägen med mera.


Detaljprogram kommer – Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan!

Seminariet är kostnadsfritt. Arvoden och deltagande bekostas och beslutas av respektive kommun. Anmälan är bindande och anmälan utan deltagande debiteras din kommun med 500 kr. Vid sjukdom eller oförutsedda förhinder, kontakta Umeåregionens kansli.
Sista anmälningsdag är den 13 april klockan 18.30.

Kommun *
Välj den kommun där du är ordinarie KS-ledamot eller kommunchef/kommundirektör
Lunch?  *


Kom ihåg att ange ev. specialkost nedan!

Kontaktperson

Lisa Andersson Lindberg
070-644 11 47
lisa.a.lindberg@umea.se

Umeåregionens kansli, Umeå kommun, 901 84 Umeå
Besöksadress: Sveagatan 8 (Viva-huset)
090-16 13 32, www.umearegionen.se 

På www.umearegionen.se kan du läsa mer om samverkan och utveckling i Umeåregionen, ett arbete med visionen att regionen ska vara "världens bästa livsmiljö för en kvarts miljon människor 2050". Välkommen att ställa frågor, lämna synpunkter eller idéer. Kanske kan du bidra till att utveckla Umeåregionen och förverkliga visionen.